Metta – ‘liefdevolle vriendelijkheid’ (audiobestand of  cd)

De veelgevraagde ‘Metta’ cd van Irène Bakker is nu ook als MP3 bestand te bestellen.

CD Metta

Metta’ wordt meestal vertaald als ‘liefdevolle vriendelijkheid’ en is een van de vier Brahmavihara’s ofwel onmetelijke, verheven verblijfplaatsen van de geest. Zie het artikel van Irène hierover of kijk bij ‘Literatuur en meer’ onder het kopje ‘Soetra’s en teksten’. Onderaan deze pagina kun je de Matta chant ook beluisteren.
De beoefening van metta helpt ons milder en meer accepterend te zijn naar onszelf en naar anderen. Het brengt ons in contact met een wezenlijk gevoel van openheid en verbondenheid, in plaats van het gevoel van isolement en vervreemding.
Metta is een vriendelijkheid die verdraagzaam, welwillend en onbegrensd is.
Liefdevolle vriendelijkheid kan op meerdere manieren beoefend worden, ook los van meditatie, bijvoorbeeld door het herhalen van een zelf geformuleerde metta zin door de dag heen. Deze opnames kunnen je daarbij helpen.

De Metta meditatie als mp3 bestellen:
Maak 5 euro over op NL77TRIO 0254 7758 45 tnv I.V.M. Bakker, Haalderen, met vermelding: ‘Metta audio’.
Stuur een email naar info@zenspirit.nl en vermeld daarbij de datum van je betaling.
Je ontvangt dan per email een wachtwoord voor de link om op de beveiligde pagina te komen, alwaar je het bestand kan downloaden.
Klik hier voor de  beveiligde pagina met de bestanden

De Metta meditatie als cd bestellen:
Er zijn nog enkele cd’s, dus als je dat liever hebt dan een audio bestand, dan kan je die – zolang de voorraad strekt – nog bestellen: Stuur een email naar Ciska Thijs: ciskathijs@planet.nl met de volgende gegevens:
Naam, adres, postcode en plaats waar de CD’s naar toe gestuurd moeten worden en de datum waarop je het bedrag hebt overgemaakt. Kosten voor 1 CD zijn € 15,00 (incl. verzendkosten) overmaken naar: IBAN: NL77 TRIO 0254775845 tnv I.V.M. Bakker, Haalderen, met vermelding ‘Metta cd(‘s)’
Als de naam op de overschrijving anders is dan de bij de bestelling opgegeven naam, wil je dat er dan bijzetten?

Blijf op de hoogte van de activiteiten van Zen Spirit

Kalligrafie logo Kazuaki Tanahashi
Webdesign Dai Dai Design
Fotografie Kusters Fotografie en Zen Spirit

Copyright 2022 Zen Spirit ©