CD Metta

Liefdevolle vriendelijkheid - meditaties

Toen de Dalai Lama eens werd gevraagd wat zijn religie was antwoordde hij: Liefdevolle vriendelijkheid is mijn religie.'

Op deze cd staan geleide meditaties op metta of liefdevolle vriendelijkheid, een van de vier Brahmavihara's of 'onmetelijke, verheven toestanden van de geest'.

De beoefening van metta helpt ons milder en meer accepterend te zijn naar onszelf en naar anderen. Het brengt ons in contact met een wezenlijk gevoel van openheid en verbondenheid, in plaats van het gevoel van isolement en vervreemding. Metta is een vriendelijkheid die verdraagzaam, welwillend en onbegrensd is.

Metta kan op meerdere manieren gedaan worden, ook los van meditatie, bijvoorbeeld door het herhalen van een zelf geformuleerde metta-zin door de dag heen.

Zie ook het pdf-artikel ‘Aandacht in het dagelijkse leven; De kracht van aandacht en de vier Brahmavihara's’.

 

Bestellen

Je kunt de cd bestellen bij: ciskathijs@zenspirit.nl.

Wat we van je nodig hebben:

  • het aantal cd's dat je wilt bestellen.
  • naam, adres, postcode en plaats waar de cd's naartoe gestuurd moeten worden.
  • de datum waarop je het bedrag hebt overgemaakt.

Let op! Als je de betaling onder een andere naam doet dan de bij de bestelling opgegeven naam: wil je dit er dan bijzetten? Dit voorkomt een hoop zoekwerk voor ons.

Kosten voor 1 cd € 17 (incl. btw en verzendkosten) en voor 2 cd's € 33 (incl. btw en verzendkosten). Wil je meer cd's bestellen, neem dan eerst even contact met Ciska op. Het totaalbedrag a.u.b. overmaken naar: IBAN: NL49ASNB0707099919 op naam van  I.V.M. Bakker - Zen Spirit Haalderen.

Vergeet de e-mail naar Ciska met je gegevens niet: op bankafschriften staan tegenwoordig namelijk geen adresgegevens meer!

Blijf op de hoogte van de activiteiten van Zen Spirit

Kalligrafie logo Kazuaki Tanahashi
Webdesign Dai Dai Design
Fotografie Kusters Fotografie en Zen Spirit

Copyright 2017 Zen Spirit ©